Hej, jag har inget liv...


....men va fan man får väl va nöjd ändå : D

Sitta och skriva till sig själv mitt i natten känns väl kanske inte sådär nödvändigt :) Mitt i natten?! Nu har jag minsann gått och blivit en gammal gumma. Sitter här med min kära turkosa filt med ett berg av Anthon Berg-godis framför mig. Lika bra att jag köper lite Werthers original och går i pension direkt.

Har i alla fall gjort en tårta idag minsann, inte illa för att vara gjord av mig och Anna-Carin. Kommer knappt ihåg vad den heter eller vad den innehöll, demensen är ett faktum!

Lilla Nicklas kom fram till att jag har en kompis som är lik Sid i Ice Age och jag kan inte mer än hålla med : D Inget ont nu alltså, Sid är ju skitsöt! Möjligtvis lite halvt mongo, men vem gillar inte sånt ;)


Någon snyggare i ölhjälm får man leta efter!

Kom på att det här är ju inte min första blogg, jag gjorde ju debut för två år sedan tillsammans med lilla Fiona på Livejournal, men hon bröt sitt löfte och vem fan orkade skriva mer sen. Undrar hur länge jag kommer ihåg att den här finns.

Oj oj oj vad jag driver med en stackars människa just nu, heartbreaker number ONE.



Folk med blogg = inget liv
<3

Hmm, blogg...

Så då har man blivit totalt efterbliven och skaffat blogg som alla andra. Här ska man sitta och skriva ner sina värdefulla tankar.

Har i alla fall tillägnat större delen av min dag till att göra läxor! Känn på den du! Inte för att någon läser! Men ändå!


Disturbed och förra året har åkt rakt i mitt hjärta igen

Äcklig öl + Huset med stort H + Musiken + Alla minnen

Kommer aldrig att glömmas och aldrig heller att göras om, man mådde då inte bra efteråt.


Nej, nu orkar inte jag skriva mer här, det var mest en ursäkt för att slippa fortsätta med mitt underbara skolarbete

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0