Liar liar. pants on fire.

Min dag började bra, åtminstone efter ett par timmar när jag hade vaknat en gång till. Jag och Emelie var vid sommarstugan igår och myste. Året första dopp skedde där med tragiskt nog. En aning dåligt.
Vi kom inte hem sen på kvällen så vi sov över där helt enkelt, sov som en ängel typ. Jag då. Emelie snarkade minsann. Direkt när hon somnade med.

Så idag har vi solat och spelat badminton och badat, skitvarmt ute. Bra att ha en sjö nära till hands då.

Sen var jag ju duktig igår och skrev klart ansökningar till jobb och sånt. Helt färdiga för att skickas iväg. Tror ni inte datorn går sönder då? Alltså helt pajade, svart skärm och hela skiten.
Troligt att hon på Arbetsförmedligen tror på min förklaring.. Så jag får helt enkelt skriva om allting. Jag som hade varit duktigt och inte skjutit upp saker och ting för en gångs skull. Har i alla fall lärt mig att det funkar alldeles utmärkt att skjuta upp saker för då går inte datorer sönder.

Ska snart sova, såhär en lördagskväll och allt. Men är enormt trött.
Och herregud vad jag gjorde bort mig nu. Och för en liten stund sen med. Sluta sluta sluta. Bäst jag lägger mig direkt.

Sen bara en kort sak till, jag hatar folk som ljuger, ok? Ok. Ät skit.



Du är en dålig människa

Såg på Troja idag, kände verkligen för att se den, men så kom jag till en scen där en bebis var med och så kysste pappan bebisen i pannan, så tänker jag "Woah, vilken skådespelarbebis, blundade den när han kysste honom?" Så jag var tvungen att spola tillbaka. Tyvärr så visste jag inte vilken knapp jag skulle trycka på, visste att den ena spolade filmen och den andra stängde av filmen helt. Gissa vilken jag tryckte på? Sen tappade Tv:n kontakten med dvd:n så jag gav helt enkelt upp. Fan när saker krånglar :P

Gick och postade ett brev idag! Yes, i en brevlåda och allt! Får svar på brevet snart, hoppas på det bästa :)

Är en man här och sätter upp nya stuprännor idag, så jag kan inte ta mig hemifrån än förrän mamma kommer hem. Kul kul..

roddis säger (15:15):

va säger du svenne

roddis säger (15:15):

:X

roddis säger (15:15):

jag inte förstår nu härregud

roddis säger (15:15):

!


Haha hittade en gullig finsk på min msn som typ inte kan svenska : D Han hjälpte mig innan med lite finska ord min bror behövde ^^ Msn är bra ibland iaf.


Ne nu ska jag ut i solen och mysa med en glass hade jag tänkt. So long.


Weekend update ;D

I lördags var jag i Öxabäck på ett klubbmöte och jag hade underbart roligt :) Eller INTE.. Men men, vad gör man inte för att glädja andra. Helt tråkigt var det klart inte men jag hade bråttom för jag ville med en buss som jag trodde gick kl 18. Klockan 16 började vi packa ihop och jag trodde att jag skulle hinna med, men herregud vilken tid det tog att packa ner allt igen. Vi började åka därifrån vid 17 och då skulle vi hämta farmor vid Öresund också, så det tog sin lilla tid. Var hemma vid 17:30 och upptäckte att bussen gick 17:25. JAAA!! Glad jag blev.
Fick vänta två timmar på nästa buss men sånt händer.

image20

Snyggt jag står måste jag säga! Riktigt muppig bild.

Åkte iaf till Martin då på kvällen och vi kollade schlager och drack lite vin och öl. Hemskt tråkiga bidrag allihopa tycker jag, inte för att jag är så mycke för sånt men alltid kul att kolla lite halvt på det ändå. Sedan såg vi att Simone gick på TV så vi såg på den. Sen gick ju Den galopperande dektektiven och den filmen bara måste man ju se helt enkelt. Så vi kom i säng runt 4:30. Bra jobbat :)

Dagen efter fick jag frukost på sängen! Nam :) Sen kollade vi film och spelade lite GTA, skitroligt att spela två stycken :P

Hum, en viss person kanske klagar om jag lägger upp bilder på honom så jag lägger upp en muppbild på mig och ett par vinglas från i lördags :) Riktigt nice glas ^^

 

Where the heck is the ladder?

Väldigt otveksam om saker idag, känns mycket bra. Nu fick jag sms.. Mjeh tråkigt sms.

Har inget att göra idag och kan inget göra ikväll för jag ska iväg imorgon och vill inte vara alltför seg. Har tre intresseanmälningar att göra idag med så det är nog lika bra att jag inte har något kul för mig, behöver få skrivit dom.

Ska snart äta potatisgratäng med massa god ost på.

Lika bra att gå ut i solen igen, här orkar jag inte direkt sitta.

Ska lägga ut lite bilder på bilddagboken sen :)

Jag diggar USA, "Köp en bil - få en pistol på köpet" Som gjort för en lyckad drive-by. Undrar hur dom tänker där egentligen? :)

Kontaktnät.

Sitter och fyller i ett papper om mitt kontaktnät nu, känns lite halv meningslöst men vem vet, det kanske kan hjälpa mig.

Upptäckte nyss att en flaska parfym har läckt i min väska så nu luktar den otroligt gott. Alldeles för gott, det är så man spyr nör man känner lukten. Illa :P

Har lite halvont i min tumnagel också, råkade bryta av den när jag bar ved för några dagar sen så det har satt sig en liten träbit in under nagel. Blödde och höll på. Dumma naglar. Överväger att klippa ner allihopa så jag slipper bry mig om det. Samtidigt är ju faktiskt mina naglar helt okei snygga må jag säga men men. Av med skiten.

Rejält tveksam om en del saker idag..


Sommarstugemys!

Jag har varit ute vid våran stuga med Martin sen i måndags och bara tagit det lugnt. Kollat på filmer, eldat i kaminen och druckit vin. Riktigt gott med rödvin må jag säga, har helt ändrat mig om den saken sen jag smakade på det som Martin bjöd på ^^
Lite småproblem har vi dock stött på under dagarna.. Ett glas vin blev utspillt över mattan, fick skrubba som idioter för att försöka få fläcken att synas mindre, hällde ut kokande vatten i kökshandfatet så att packningen vid ena röret släppte så allt hamnade på golvet. Datorn slutade funka ett tag och humöret sänktes en aning, upptäckte dock sedan att det var fel sladd som var ikopplad, hehe... don't judge me :)
Sedan lite småproblem som jag icke har lust att dra upp här men det är sånt som händer :)

Har varit helt okei där ute ändå, fast det är en aning primitivt må jag säga. Hålla värmen med eld och laga mat på fotogenspis och enbart ha kallvatten så man måste värma upp det för att kunna diska för hand :P

Men mysigt har det varit :) Nam nam

Imorgon får jag se vad som händer, tror nästan jag vill träffa Emelie, har hon tid tro? Skicka sms om du vill.. Annars skickar jag, du har helt enkelt inget val. :)


Hmm torsdag imorgon, sen fredag.. då är det dags för Arbetsförmedlingen igen FUN FUN FUN.. mm verkligen.
Sen på lördag måste jag till Öxabäck på något klubbmöte. Snäll som jag är så ställer jag upp för befolkningen.

Nej, måste ta på mig mysbyxor nu, har typ kramp i baken av någon anledning.



Cykla med rosa solglasögon!

Hade en riktigt nice kväll igår med Ancan. Vi cyklade runt, drack öl och tjötade om allt möjligt. Skönt att träffa henne igen må jag säga :) Men herregud vilka problem jag hade att cykla i början, sadeln kändes som den satt 3 meter ovanför styret så jag skulle ramla framlänges vilken sekund som helst. Vande mig dock efter ett tag och det gick helt okej att cykla, förutom då att bakhjulet var lite skevt och kunde helt plötsligt bestämma sig för att låsa sig. Sånt händer :)

Men tråkig dag idag, inte gjort så mycket egentligen, varit och hämtat pappas bil på en "utställning", sen har mormor varit här idag så det blev till att ta det lugnt. Fyllt i lite försäkringskassepapper och sånt idag med, kul värre :)

Jag är jävligt skeptiskt till en sak och kan inte bestämma mig för hur jag ska göra.. Jag vill, men inte till 100 procent och då känns det som det inte är värt det? Varför ska alltid allting vara så svårt? Jag vill bara kunna göra beslut med en gång och sen veta att jag kommer vara nöjd med det, men nej nej, livet är en våldtäkt : <

Min mobil har varit otroligt död idag med, känns lite si och så med det men men.


...


Sur är jag men har ingen anledning att vara, behöver nog socker :)


"jag har inte mått bra på 20 år så varför skulle jag börja göra det nu?"

Ojoj vilken svacka jag har hamnat i idag : D
Alla har ju sina dagar men herregud, "jag har inte mått bra på 20 år så varför skulle jag börja göra det nu?" .. värre kan det ju typ inte bli insåg jag och blev genast på bättre humör :P
Bara insåg imorse att jag inte hade något eller någon att roa mig med idag så då börja jag deppa och sen höll det i sig tills nu, sen blir jag alltid sur över all möjlig skit när det väl börjar men men. Egentligen borde jag ju vara glad för jag har det ju rätt bra nu ändå :)

Har fått lite gulliga sms idag och så, alltid skönt att veta att det finns folk omkring en som bryr sig :)

Fick gulleväckning idag med :) Blev sådär glad i kroppen :)

Fan nu är jag up and running igen : D

Imorgon ska jag sy till en klänning som jag köpt för jag orkar inte lämna tillbaka den så jag chansar på att jag kan sy. Förmodligen får jag slänga den men det är ju alltid värt ett försök liksom. Tänkte sy in den lite i midjan för ja vill ha den lite tajtare än den är.


Nu ska jag sova, tänkte skriva mer men orkar inte, de får ja göra imorrn istället :)


You're my wonderwall

Oasis - Wonderwall, nam <3

I helgen har jag varit hos Martin och inte gjort så mycke egentligen, kollat lite film, druckit lite vin och varit ute vid Sisjön tror jag den hette, helt nice där iaf :)
Har sjuka blåmärken på min ena arm, var bara ett par stycken från början men nu är det 7-8 stycken, dom typ förökar sig :P Ser ut som jag har blivit misshandlad, vilket mina föräldrar typ tror att jag blivit i helgen, orka :)

Idag har jag varit i borås och hjälpt min bror fixa kontantkort och lite sånt, tycker de va lite kallare i vädret idag. Lite småtråkigt men va ska man göra..

Varför känner jag mig ledsen så fort jag hamnar framför datorn? Förstår inte de, jävla ångestdator eller nått.
Så jag drar mig nog härifrån igen alldeles strax när jag är klar med allt :)

Jag funderar över vad som strålar mest i hjärnan, trådlöst handsfree eller med tråd helt enkelt... Tråd sänder ju inte ut strålning på samma sätt, men trådlöst kan man ju ha längre från kroppen..

Ingen aning.

Har fått 72 mail över helgen jag varit borta.. typ orka?


Aja, shit the same, nu ska jag ut och röra på mig lite innan jag får ett anfall eller nått :)


Magvärk <3

Har mått hyfsat kass i ett par dagar nu, igår hade jag feber och var mest knasig i hela kroppen bara, men idag vaknade jag med världens magont och det håller fortfarande i sig. Kul :)
Typ krampar då och då och sen är den helt öm emellanåt. What's that about?

Så jag har inte gjort så mycket med den här värken direkt.. Fick nått Lactiblabl-piller av mor minsom tydligen är bra för tarmfloran eller va de hette, säkert asbra :P

I måndags var jag och Emelie och grillade hos Martin och hans kompis. Blev mest rökta korvar i början men de sista blev nog grillade i alla fall :)
Vi fick bara en såndär skum idé och åkte in, typ första gången vi har något vettigt att göra tillsammans så man får ju passa på liksom :P
Kändes lite halvt segt att åka hem igen sådär runt tolv men det var ju bäst så faktiskt. Speciellt med tanke på hur krångligt det är att hitta till Martin, Huvudsaken är att man kommer fram, sen spelar de ingen roll hur mycket extra man har kört för att komma dit. Typ.
Sen hade jag inte velat ligga i feber hos honom direkt. Och pappa blev ju förvånad att jag tog mig hem och det är ju alltid ett plus det med :)

Telefon nu....Pöss pöss

Kalla mig vad ni vill..

.. men Dolly Parton har ju faktiskt inte helt kass musik :)
Little Sparrow va helt söt :)

Hamnade hemma idag men helt ärligt så gör det mig inte nå vidare, känns bra att bara slappa lite. Hade dock gärna haft en speciell pojke här istället för i Skåne.. Mjeh sånt är det.

Vilken skillnad det är på livet nu och för bara två år sedan. Mycket till det goda men visst saknar man andra saker. Men herregud va fucked up jag var när man tänker efter...Glöm glöm glöm.

Måste komma ihåg att ta kopior på mina betyg så jag kan ha med dem till Arbetsförmedingen, blä, kommer glömma det.

Jisses vad stora bröst Dolly Parton har, om hon hänger upp och ner så lär hon ju inte se ett skit. Undrar egentligen varför man väljer att skaffa sig så enorma bröst? En aning större kan jag förstå om man skaffar men hur orkar man fixa problem åt sig själv? Hennes rygg lär ju må finfint :P

Men hon verkar grym ändå :D

Ehm ja.

Milla ♫ lycka säger (22:48):

men lite brun har ja blivit idag

(sudda sudda) säger (22:49):

en del har det bra kan sola och hålla på :)

Milla ♫ lycka säger (22:50):

va ute och gick. skulle passa diareekusiner...fy fan om ja får de....

Milla ♫ lycka säger (22:50):

alltså då ja blev brun : P

Milla ♫ lycka säger (22:51):

av solen då :R


Akta klantig jag äääär :)

Eller småll omogen som får ihop de på det sättet..


Tjejer sökes!

Lycka är att må som jag :)


Jag letar flickor som är max 16 år åt en underbar kille som blir 16 i år. Han är lång, mörkhårig och har gyllenbruna ögon. Han vill ha en "snäll, söt och pratglad tös" att umgås med! :)


Mår för övrigt jävligt bra, tror det är solen eller något.. Eller kanske att allt rullar på just nu! Det enda som stör mig är att mitt knä mår lite kass, känns som det vill böjas åt fel håll..Satt nog i fel läge med det för länge helt enkelt, går nog över :)

Idag hamnar jag hemma och kollar på Scrubs med lite chips i handen, något annat vägrar jag att göra. Om inte någon kommer med ett VÄLDIGT bra förslag klart.



Vad man uppskattar en säng efter en natt i en bil

Sov i en bil natten före igår och va sjukt svårt det är att sova två i ett baksäte! Somnade runt 3-4 och sov kanske en timme, sen vaknade jag av att jag mådde dåligt överallt och frös som en idiot. Värmde upp bilen lite och somnade igen för att vakna en timme senare. Sen vägrade jag sova mer för varje gång jag vaknade mådde jag sämre än när jag somnade :P
Men inatt sov jag som en ängel i min mjuka underbara säng, vad bortskämd man är egentligen, men en säng skulle jag inte klara mig utan :)

Martin kom hit en sväng iförrgår och umgicks lite med mig och Emelie, sen drog Emelie hem och jag och Martin hamnade alltså i bilen.
Grymt mysig är han, speciellt youtube-länken jag fick var underbar ^^

Idag ska jag till mormor och träffa mina kusiner äntligen, inte sett dom på år och dar :/ Ska försöka få skjuts dit, mina ben mår mindre än bra sen igår må jag säga, ena knäet är helt flippat. Aj aj aj.

Men ja e inte bitter.

Undras vart jag tar vägen i helgen.. Orkar inte göra något egentligen men sällskap vill jag ha i alla fall :)

Bleh skriver mera sen, kan ta lite bilder med på mina fina kusiner.

Herrå (:

RSS 2.0