Rawr

Nu har jag precis kommit hem och gjort mig bekväm.
Alltså satt mig i soffan framför tv:n mätt och belåten och utan byxor under en filt med en dator i knät.
Fast jag har ju inte kommit hem, jag är ju hos Mikael.

Imorgon blir det bowling. Eller blir det de?
Får se hur jag känner imorgon, gratis är ju faktiskt alltid trevligt.

Fastnade lite här i skrivandet. Ska ta mig lite mat snart. Icke färdigmat. Och sen tömma diskmaskinen. Sen fylla den igen. Sen städa undan mina grejer.

Omg, såg precis en på tv som gick ner i spagat och sen upp igen. Och bara använde benen. Känns inte som det är så lätt.

Kiss och bajs.

Sitter hemma idag! Kände att det var dags att säga Hej till föräldrar och bror.

Upptäckte precis Höger, stjärna, vänster, vänster, stjärna, vänster, stjärna, på min mobil. Kommer in på Service och det är helt klart något fel på mitt batteri. Står en massa om allvarligt fel och att det är okänt. Men skitbra att kunna kolla.

Imorgon blir det Borås igen på morgonen, sen hem till Kinna om jag ska träffa Björn. Sen in till Borås igen. Behöver fanimej ta mig körkort nu, orkar inte med buss längre.
Men det blir dyrare om jag skaffar bil, inte helt kul det heller.

Chronicle of Riddick börjar på tv nu, kan det vara en bra film tro? Det märker jag. Hmm ett ljus.. och något i metall.. en gubbe.. två gubbar.. tre till och med.. Detta ser inte roligt ut alls, typ som ett rymdäventyr. Kanalbyte blir det.

Måla med stearinljus.

Idag har jag målat med akvarell.
Jag fick inte måla något kreativt.
Utan skulle bara kleta med pensel, pennor och stearinljus.
En av mina blev tydligen en skog.
Sedär.

Har börjat på folkuniversitetet i Borås och går jag icke där så blir jag av med min ersättning. Men det är samtidigt kul att ha något att göra på dagarna och träffa nya människor. Träffade en Emelie idag. Och en kille som tecknade gryyyyymt bra. Helt otroligt.
På det här hoppas jag få praktik och sedan jobb <3

Nu sitter jag och äter pasta och ska checka in folkhogskola.nu.

Upptäckte förresten att dörren inte var låst imorse, är nästan helt hundra på att vi låste. Men tydligen inte. Så jag låste dörren nu istället för att ta igen lite.
Känns lite otryggt med olåst dörr i lägenhet för övrigt även när man är där.

På fredag blir det bowling. Om jag kan ta mig dit på något sätt.
På fredag blir det fest också. Nam nam.  Kommer nog bli väldigt nice :)

Min största fasa..

.. just nu är att grannen ska komma in medan jag står naken och gör något. Eller helt enkelt att hon ska komma in i lägenheten. Sitter ju hos min gubbe som är bortrest men kommer idag och grannen har nyckel in hit för hon ska vattna blommor och annat skoj. Men jag har bara träffat henne ett par gånger innan och jag tvivlar på att hon känner igen mig eller ens förstår vad jag gör här då Mikael inte är hemma.
När jag stog och duschade hörde jag något i dörren och när jag gick ur duschen och öppnade badrumsdörren trodde jag seriöst att hon skulle stå där utanför med ett hagelgevär i nävarna redo att skjuta. Kanske inte helt seriöst, men det flög i tankarna.
Nästan så jag vill springa över och säga att jag är här för att undvika saker och ting.
Tror dock redan hon varit här inne för det låg ett kvitto på köksbänken, det var från idag och jag tror inte Mikael kommit hem tidigare för att köpa bindor och sedan dra till Egypten igen.

Men vem vet liksom.

Är för övrigt så uttråkad så jag sitter och dricker Tequila rose och funderar på att gå ut och ta en promenad. Då är något helt fel med mig. Tydligen kan man blanda den med mjölk. Är det gott? Vet ej. Kanske ska springa och köpa mjölk och testa.



Emelie och jag igår, skitkul hade vi. Måste göras om.

Hubbahubba

Sitter hemma hos Mikael nu. Utan Mikael. För han är i Egypten. Hmpf. Han kommer förhoppningsvis ikväll :)
Min hand luktar persika, och smakar persika, så man kan väl säga att jag har persikohy. Trots att det är från en massageolja. Har även Grönt Äpple, och Kaktus. KAKTUS LIKSOM?! Måste kolla hur den luktar.
Mmmm, kaktus var nice.

Har i alla fall ätit en Risifrutti nu, tänkte smaka på lite Tequila rose, och sen ta mig min microlunch. Nån pastamat. :)
Och en chokladbit kanske.

Det här är alltså min dag idag, tror jag ska se lite House nu. Eller vara aktiv och söka jobb. Får se vad som faller mig in.

Snygga som få.

SItter och väntar på att Emelie ska ta sig till msn sen och skicka bilderna vi tog idag. Fy fasen vad vi är snygga alltså, helt sjukt. Vet ifs inte om hon loggar in på msn sen, kanske borde skicka sms.

Orkar inte gå ner till min bror så jag ringer honom istället.
Tur att han inte svarar.
Får knacka i golvet.

Klockrena bilder, prov och paket

Idag ska jag och Emelie ta lite bilder, lite modelliga sådär typ.
Sen ska jag göra prov på bilskolan vare sig jag vill eller inte.
Sen ska jag hämta ut mitt kära paket förhoppningsvis! Hoppas hoppas hoppas att det har kommit!!

Här är kallt som fasen inne, så nu ska jag sminka mig lite smått, sätta upp håret och bege mig till byn. Ska ta på mig kläder med, kan vara därför jag är lite småfrusen.
Så ska vi ta kort utomhus med, kommer ju inte alls vara kallt nej. :/

Men det var denna lilla uppdatering, får se när jag skriver nästa gång, för imorgon åker jag till min gubbe och är där hela helgen :)
Ska spendera all min tid i säng eller soffa där. Möjligtvis köksstol när vi äter. Men annars ska jag inte göra något kreativt alls! Bara slappa.

Ooga ooga booga

Nu har jag beställt massa namnam-saker! Kommer föhoppningsvis fram nu i dagarna.
Tror för övrigt att våra gerbiler sätter på varandra för tillfället. Hmm... SNUSK

Nu gäspade honan och gck ut från boet.. och hanen tvättar könet... Ne fy fan, snuskpuckon.
Knackade lite på buren så han slutade.. ser ut som han tuggar nått nu. Urk.

Hmm, imorgon blir det bilskola hela dagen förmodligen. Och idag söks det jobb igen. Undrar hur jag ska kunna få jobb när alla andra blir av med sina? Känns ju rätt meningslöst. Får leva på min lilla inkomst jag har i månaden.
Nåja, jag har ju ett utmärkt utseende och intelligens som en Einstein. Borde ju gå det här.
Herregud jag kommer dö fattig.

Nu fick jag att göra. Hejs

Sunday bloody sunday

Idag ska jag vaxa armhålorna, this shit is gonna huuuurt! Men vill man vara fin får man lida pin, dessutom lär det ju bli aplent efteråt. Vaxet luktar typ bär, och tydligen något slags smör. Dessutom är det rosa. Får se hur mycket jag litar på det. Köper nog hellre riktigt vax nästa gång. Fast förra gången jag köpte det så stängde jag inte locket till burken riktigt och stoppa ner det i en påse med andra grejer.. Hehe.. GEGGAMOJA.

Orkar inte sitta hemma, men orkar inte heller träffa någon idag egentligen. Så vafan gör man. Klagar.

Min gubbe ringde igår! Mycket sand i Egypten tydligen. Och gratis sprit på hotellet. Pratade i 24 minuter och jag räknade ut att det flög 600 kr! Sjukt dyrt egentligen. Så det ska jag gottgöra på fredag hade jag tänkte. Har skaffat mig experthjälp och allt.

Borde hämta min mobil och se om någon har hört av sig. Men först borde jag ta reda på vart den är. Alltid ett mysterium.

FInns mycket jag borde göra, men det är 45 år tills jag går i pension. Har tid så det räcker och blir över.

Gewbbe

Nu har jag klarat all datorproven till körskolan iaf. Tacka vet jag Google och vänner. Måste läsa på lite tills riktiga provet känner jag.. :P Kunde nog dock det mesta egentligen.

Har även kollat när Björn bytte bromsbajs idag, så nu kan jag det. Lite småkul ändå faktiskt.

Och imorgon ska jag handla åt farmor, sen har jag typ inget att göra vad jag vet, så det är lite skit. GIssar att Emelie jobbar, annars hade vi kunnat ta lite kort som vi pratat om. Kanske kan bli till helgen istället.

Har klarat mig en dag utan pojken min nu, borde klara en vecka till. Känner mig lite halvt patetisk. Nåja, jag kan nog roa mig på annat sätt.

Nu ska jag leta jobb och sen sova, underbart.

Jävla körkortsprov

Sjukaste frågorna i världen ju.


DÖÖÖÖÖ.

Men nåja, nu är det inte mycket kvar.


M&M

Sitter hemma hos Mikael och drygar nu, tänkte vara här till onsdag då han åker till Egypten. Hmpf. Jag då? Någon som vill till Spanien, Grekland, Usa eller Australien? Och betala resan åt mig klart.

Har suttit och kollat på 3 säsonger av Weeds med Mikael i helgen, grymt bra serie! Väldigt socialt dessutom ;) Sjukt rolig och underbar serie.
Men nu sitter jag bara och gör inget, kollar TV och surfar runt lite på Internet och smälter mina tacos. Nam nam. Funderar på att ta mig till affären och köpa något gott att dricka snart. Men vädret är så deprimerande.

Såg på Aftonbladet att Blondinbella har slutat blogga :O Ojoj, vilken katastrof att jag inte kan läsa om alla hennes bekymmer längre, hon verkar ju ha det väldigt jobbigt med alla pengar. Säkert en bloggpaus som kommer vara jättelänge..

Varför är jag så lång? Jag vill kunna gå i riktigt high heels. Å andra sidan skulle det ju vara jobbigt att alltid vara kort och behöva gå i sånna skor dygnet runt för att kunna kolla folk i ansiktet. Så man ska kanske inte klaga.

DIggar att jag byter samtalsämne lika ofta som jag.. som jag äh, kommer inte på något bra.


Måste skaffa mig en dansmatta med, ska kolla upp det. Eller Wii.


MAAAT <3

Tror inte jag publicerade detta? Hmm, testar igen ;P Men nu är inte texten röd, skumt.

Ok, jag gjorde precis en lista och WOHO, jag skriver med röd text.. Iaf, jag orkade inte göra klart den.


Gaah, orka röd text.

Nu känns det bättre igen.

Har varit på Lounge i helgen för att fira Emelie. Trevligt värre. Varit hos Mikael med. Lyssnar på musik han skickat nu, mycket bra musik ;P
Något som är förvånande är att Korre inte är på msn, gissar att det beror på flytten, men skumt ändå :P
Såhär bra blogg blir det av att jag inte har något konkret att skriva om.

Tror jag ska lägga mig och drömma mig bort en stund istället!

Men först ska jag hitta något att tugga på.

♥ Candy love..

Idag fyller världens bästa Emelie år! Grattis grattis!
Blir firande på lördag :)

Anywho, jag har det riktigt bra nu. På alla möjliga sätt. Förutom att jag inte jobbar : /

Det här med att skriva blogg är inte riktigt min grej längre märker jag, har inget att skriva om egentligen, men jag kn väl dra vad som händer och har hänt.

Idag har jag städat och gjort iordning lite saker och nu fick jag ett mms av Mikael med ämnet "ledtråd" (OO) Måste kolla!
Hmm, en suddig bild på någonting... Kan bli spännande imorrn minst sagt och få reda på vad min överraskning är :D Nu fick jag ledtråd nummer två.. ser ut som en bild på ett ljus underifrån kanske? Men det är något svart på ju.. Kan ju vra ett ljus för de ifs. Men är ljus en överraskning?

Aja, för att fortsätta, städat som sagt, och tänkte göra lite trafikprov nu och se så jag kan det mesta. Imorgon ska jag till systemet och köpa lite alkohol till oss inför lördag, och sen ska jag ta mig in till Borås. Ska träffa Björn med först. På lördag blir det till att fira Emelie lite och sen ut på krogen.

Hmm, blev lite text ändå, ska se om jag kan få igång bloggandet igen. Och bjuda på lite bilder ;)

RSS 2.0