Fisk

Johan toan luktar INTE bajs! Men han bankar bajs..

Varför ligger DSV i Viared?

Hade det legat i Kinna hade jag bannimej varit rik nu ju.

Nåja, idag har jag planer med någon men har totalt glömt vem, men det brukar visa sig senare.. Ska hämta ut ett paket med kläder på posten med så om någon är frivillig att köra mig så är det bara att höra av sig!
Träffade förresten Maria Supernova förra gången jag hämtade kläder, vilket var för ett par dagar sen men ändå. Trevligt att tjöta lite. Blev bjuden på Halloweenfest med, brrr härligt med sånt tema ^^

Nu ska jag se om mitt msnvirus är borta, och sedan göra en uppgift som jag inte hittar. Bra skit.


Ny massaker i Finland

Ogillar finnar skolan så mycket att dom måste skjuta ner andra elever och lärare?
Ok, skolan kanske inte alltid var rolig men herregud.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3374834.ab


Fiona, you better watch out. 

FINNISH PEOPLE ARE CRAZY!

Som om jag inte visste det innan ^^

Har fixat Internet på min dator nu så med, underbart.
Håller på att trixa med en hemsida. Möjligtvis ingen som vet hur man gör boxar oändligt breda liksom? Sånna med css och div-tag. 
Dumma nya teknologi.

New slang!



Ritkigt bra att göra en sån här playlist om man inte råkar sitta vid sin egen dator. Är på lite sånt här humör just nu, speciellt The Shins -New Slang. Intresseklubben får gärna anteckna.

Hmm, nu kom Foghammar förbi och ropa genom rutan på mig. Får kolla upp vad denne ville.

Nåja, vad det var jag tänkte säga var att Garden State är en väldigt bra film där New Slang är med :P Sen att JD från Scrubs spelar huvudrollen gör ju absolut inget :P Zach Braff typ.

Nu ska jag sätta mig med lite teori och sen ta ett rätt så viktigt prov. Sen ska jag belöna mig med något gott, typ mer paj. Jag äter typ hela tiden :S

Indeed your dancing days are done

Inget internet hemma, därav kass uppdatering, inte för att någon läser men ändå, några idioter finns de. Eller nja, jag ljög precis, är ju hemma nu med internet. Men bara internet på EN dator då, och här orkar jag inte sitta en längre stund.
Väntar på ett samtal för att se om det beger sig utåt. Skulle vilja ut. Men då måste jag göra mig i ordning. Och det känns jobbigt just nu. Tacka vet jag chips, vin och kvarteret skatan. Har allt utom chips och vin hemma. 

Tror jag är så seg för jag åt alldeles för mycket, men kotletter och majskolvar, vet ju inget bättre än det typ. Klart man äter massa då.

Och varför finns inte mobiltäckning på havet? Jävla bajsskit.

FIck sms nu, blir nog ut  ändå. Skit.

Tänkte lägga ut en bild på Emelie som jag träffade igår men då jag inte har någon kabel till mobilen och den här datorn inte har blåtand så gick det åt helvete :)

http://www.youtube.com/watch?v=QKIocZ3WbgE <- kolla låten om ni orkar, vet att Emelie gillar den iaf ;) Dropkick Murphys - Johnny I hardly knew ya

http://www.youtube.com/watch?v=nV2aJ1tuC6M Måste ju säga att den låten är otroligt lik den andra. Eller tvärtom. Namnet med ju. Ultima Thule - When Johnny comes marshing home again


.

Cp

Riktigt trög dag idag måste jag säga, varit hemma och gjort ingenting. Men men, får väl vara glad när man är ledig ^^ Har ifs beställt lite kläder idag, och en spontan present till mor ;P Farligt att ha lite pengar över.

Internet är också väldigt sjukt så chansen för att det här inlägget publiceras är ju minimal..

Imorgon har jag massa att välja på att göra, kanske ska passa på att välja det som är bra för mig då. Vad det nu är? Göteborg, Kinna, Borås? Vill åka motorcykel imorrn med men de vet jag inte om jag vågar, ser ju sjukt livsfarligt ut att åla bakom någon, tänk om man ramlar av? Och dör? Eller bara blir jävligt skadad.

Jaa, än har jag inte loggats in på msn så dethär med att försöka posta inlägget känns ju hopplöst, så jag kan ju fortsätta skriva om mina funderingar. Och om mina nya skor, very nice.

Hur gör man förresten för att komma ihåg saker lättare? Förra veckan tappade jag bort plånbok en gång och mobilen lämnade jag helt obevakad två gånger. Som gjort för att bli av med men men.

Loggades in på msn nu så nu funkar nog internet. BYE!

Ok de funkade inte, tur att jag kopierade all text, vi testar igen.


Nudlar och ostsås <3

Tydligen är jag en konsult upptäckte jag när jag gick igenom mina tidsrapporter, låter ju flashigt i alla fall.

Idag har jag hjälpt massa folk med udda saker. Typ som att kolla vilken kloss som är till vilken ritning. Eller hur man ändrar så man får sin favoritlåt till ringsignal. Underbart.

Funderar lite över livet just nu, tror jag går igenom en 20-årskris faktiskt. Om det finns sånt. Har vaknat med ångest nu i ett par dagar, men saken är den att jag inte har något att ha ångest för. VIlket typ är ett problem i sig så då blir det ju inte bättre. Kanske bara är det att jag är tvungen att ta mig ur sängen vid 5. För det försvinner så fort jag har kommit ur sängen så är jag fit for fight igen! Mysko.

Hittade en snyggingbild på mig på datorn nyss, diggar verkligen hårfästet!
Tänk er mig i en skräckfilm, jag hade ju fått mardrömmar av dom sjuka ögonen i alla fall ^^



RSS 2.0