o brother where art thou

Råkade hamna hos Martin hela helgen, var väl inte riktigt meningen men det är sånt som händer. Har skämt ut mig för hans kompis men vettefan om han ens kommer ihåg det, han kom hem rätt packad :P Men vad jag gjorde tänker ja bannimej inte säga för de va lite...akward : D

Såg på O brother where art thou i helgen, helt flippad men väldigt nice film :) Har sett Hot chick med, den var ju.. bra : D Kanske inte..
Har sett några till med, massa film blev det :)

Började lipa när jag satt där med när en låt från morfars begravning började spelas på Winamp, har inte tänkt på honom på länge men när Tears in heaven började spela så bröt jag ihop :/

Emelie sa att hon skulle komma hit sen men hon verkar ju ha försvunnit, känns som jag borde skicka ett sms så det kör vi på. Snabbt svar blev det, hon kommer strax tydligen.

Nu ska jag ut i värmen lite och få lite sol, jag är verkligen likblek och det är inte alltid så kul kanske :P

Valborg snart med, vad händer då?

Göteborg

Idag blir det buss till Göteborg, riktigt sugen på att åka men jag fryser röven av mig så min ork är typ i rummet brevid eller nått. Dessutom behöver jag ett telefonsamtal först så jag avvaktar.

Igår blev det lite mys igen, hade väl inte sådär mycket att göra men tiden gick fort ändå. Fick bara i mig ett par knäckemackor och en stor pommes frites på donken på hela dagen igår, tappar konstigt nog aptiten när det är varmt ute. Konstigt :P

Ska få moneys av Arbetsförmedlingen också, ifs bara 2500 i månaden men det är ju alltid något tills jag hittar mig ett bra jobb :)

Har lust att slänga upp ett par bilder men kameran är i andra rummet och jag känner mig lite lat så jag får fixa de i ett annat inlägg sen typ..

Väldigt osammanhängande blogg idag men jag orkar inte utveckla gårdagen alldeles för mycket :)

Imorgon blir det antingen fortfarande Göteborg eller så drar ja hem till mormor och träffar mina kusiner en stund, har inte sett dom på väldigt länge så det är verkligen på tiden känner det som, de är ju så gulliga båda två ^^

Sen finns det en person till som är också är väldigt gullig ^^ Och osjälvisk ;)

Nu ska jag ut i förhoppningsvis solen.

Pusspusspusspusspusspussgaygaygay

Färgglatt är nice

Köpte 3 linnen idag, var tvungen att köpa dom för jag är så trött på min färglösa garderob helt enkelt :) Intresseklubben antecknar..

Jag vill ha torsdag nu tack! Eller kanske inte, ska på någon information hos Arbetsförmedlingen som jag inte orkar gå på men tydligen är tvingad till. Ångrar att jag skrev in mig där, löser nog jobbproblemet själv rätt bra.
Men jag vill träffa en viss person igen, och det blir nog på torsdag =)

Imorgon ska jag måla verandaväggen och balkongen.. Hoppas det är soligt och nice så kan man stå i bikini kanske. Fast dom varnar ju tydligen för solen nu, att den är stark nu och så. Men jag är ju så blek :/

Så vad gör man?


Jeeei min snygging ringde precis ^^


Så nu skriver ja inte mera här :)


Martin är flippad

Flippad
Flippad
Flippad
Flippad
Flippad
Flippad
Flippad
Flippad

"De lät som de kom från lurarna, men dom sitter ju i örona, så de e ju inte så konstigt kanske"


image19
:):):)

I've got big balls.

Godistroll hehe, gulligt :P

Sitter och tjötar i telefon. Eller tjötar å tjötar, sitter och lyssnar på tystnaden ^^

En sån här jobbig lista blir det idag, orkar inte svara på sånna egentligen men jag har inget bättre för mig och jag kan aldrig vara seriös om något. Var seriös på ett par frågor iaf ;)

1. Vilken BH har du på dig just nu?
Hehehe ingen.. Så här nära läggdags orkar jag icke med det :)
2. Vilka trosor har du på dig nu?
Hum..Typ privat fråga men ok..Dom är röda.
3. Är du nöjd med dina bröst?
Ajjemän, kan inte bli mer perfekt.
4. Är du nöjd med din rumpa?
Hell yes!
5. Uppsatt eller utsläppt hår?
Utsläppt ser bäst ut, uppsatt är mer bekvämt så..
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om?
Väldigt flippad person ^^
7. Vad är det första som du kollar på när du möter det motsatta könet?
Helheten skulle jag nog säga, finns inget direkt så jag kollar in.
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar?
Blir alla homosexuella blir det svårt för mänskligheten att fortplanta sig må jag säga. Orka dö ut. Men annars får väl folk göra vad dom känner för.
9. Vart vill du helst bli kysst?
På munnen av någon man tycker om :)
10. Och om inte där?
...ehehehhe....                    Halsen kanske?
11. Har du några snygga killkompisar?
Bara snyggingar klart ^^
12. Har du kysst någon av samma kön?
Vem har inte de? Bara på fyllan dock.
13. Vad är ett plus på motsatta könet?
Att han har humor.
14. Vad är ett minus?
"Jag är snygg och kan knulla vem jag vill"
15. Är du en hejjare på att kyssas?
Åhjo, topp 50 hos Martin iaf ;)


Pussas är roligt :)

Heh, jag vet inte vem av oss som är mest korkad egentligen, men mysigt va de ^^

Kom precis hem nu, men jag orkar inte direkt sitta hemma. Typ ge mig lite kompisar att umgås med.. Man kanske skulle ringa nån egentligen. Får se hur det blir med den saken

Seeen behöver jag lite hjälp..Har ju satt min gräns för mobilen på 200 i månaden.. Har typ 20 kr kvar och ändå har jag försökt hålla mig för att använda den.. Så snälla registrera er på denna länken så jag kan skicka lite sms : D

http://www.gratissms.se/eiemi1i4tk

Behöver all hjälp jag kan få :)

And he's got big balls
And she's got big balls
But we've got the biggest balls of them all!

Somna i telefon är normalt.

Kul att vakna halv fem på morgonen och upptäcka att man fortfarande är i telefon med någon.. Dock förvånad att batteriet höll så länge, hade ändå pratat i 5½ timmar då och säkert ett par timmar till innan de me.. Bra telefon :)
Men eh ja, personen i andra änden sov också såå det var väl lugnt.. hoppas jag inte snarkade : D

Idag har jag städat och sedan målat balkonggolvet här, blev rätt bra om jag får säga det själv. Höll på att måla in mig själv i ett hörn med, kul det hade varit att hoppa ut från balkongen sen..
Slog i ryggen i pappas satans jävla antennhelvete med, tappade helt luften och trodde jag hade brutit hela ryggen, Den är lite mosig där nu men har inte så ont längre, har typ tappat känslen där. Jaja nog om att klaga.

Åh, pojkar gör mig så sur.. Speciellt pojkar i förhållanden..  Precis ALLA pojkar jag träffat är samma, oavsett om dom är i förhållande eller inte så ska dom kladda och hålla på med andra flickor. Så det är väl bara att acceptera då..


Ken leeeeeeeeeeeeeee!


10 min utgående 11 h inkommande : D

Mjo 10 minuters samtalstid som jag har ringt, tagit emot 11 timmar nu.. Sitter nog för mycke i telefon :P

Körde idag med bilskolan, gick helt bra å så, men hon berättade att hon ska sluta så jag får en annan lärare.. orka. Hon var ju askul att köra med.

Eh, har inget att skriva, skriver för Fionas skull helt : P Har ju inte hänt nått idag typ. Har ifs städat undan lite på farmors balkong idag då pappa håller på att spola bort färgen på huset och ska måla om. Så nu ser huset jävligare ut än det gjorde innan :)

Såg nu att internet funkar inte så det här inlägget kommer säkert inte ut ändå... Orkaaaaa.

Får väl skriva riktigt länge så internet kommer igång igen : D

Tycker allt är så himla skit me de som hände Engla, hade polisen tagit hand om tipsen dom fått så hade hon kanske levt idag : / Å andra sidan så kanske han hade kommit ut tidigare och dödat någon annan istället, så jag vet inte hur man ska se på saken. Förstår inte hur sådana som honom tänker, man blir ju snart rädd för att ta sig utanför dörren.
Läste också på Aftonblandet att det var en 92-åring i Norge som lockat med sig en 9-årig flicka hem.. 92 ÅR!! Som tur var hittade man henne vid liv men ändå, hur fan kan folk? 92 är ju samma ålder som min farmor.. Herregud, det tar tydligen aldrig slut.

Nu funkar internet!


You are in pain..

..Take your life, take your life with cocaaain.

Kan inte sluta lyssna på den förbannade låten, snart sitter den väl som ringsignal på mobilen med :P Sitter och väntar på att min telefonbuddy ska komma hem och ringa miiig, har inget att göra nämligen för ovanlighetens skull </3

Han ser bra ut för den delen med :P Nomy - Cocain

Satt och läste igenom sms som jag fick i helgen idag med, speciellt dom från lördag kväll då. Vilka jävla puckon en del är som skriver saker? Håll tyst och låt mig va istället typ.
Men av andra får man ju nice sms =)))

Alltså, jag har 8 minuter utgående samtalstid på min mobil och 5½  timmar inkommande på en vecka. Känns som jag inte ringer folk tillräckligt : D Men samtidigt är ju sms roligare :)

Fuck you all good night

Borås <3

Så JÄVLA kul igår : D Satt först hemma hos Emelies pojkväns kompis (som för övrigt var grymt snyggt :P) och drack lite smått och gott, bland annat tequila som jag alltid mår så dåligt av och nån albansk konjak eller va de nu va, smaka iaf skit :)
Sen drog vi till Harrys i Borås, mycket bättre än Kinna må jag säga, inte alla gamla ansiktena som man alltid ser. Dock jobbigt med folk som kletar på en, speciellt när man försökt få dom att inse att man inte är intresserad.
Men fick ju i alla fall 3 pers med mig i sängen, alltid något :)
GIck förvånansvärt bra att sova 4 pers i en dubbelsäng, men blev en aning varmt med bara ett enda stort täcke..

Kom ungefär hem nyss, pojkarna skulle jobba idag, men hoppas vi gör dehär nån mer gång : D

Heh, om man bara kunde skriva allt som hände : D

Anywho, idag blir nog en seg dag, är så trött att jag ser dubbelt typ, har blivit några sena nätter de sista, dock inte mitt fel..

Fee & Lee - Anyone else but you <3

Cocain

So fine this day

all your problems has gone away

but tomorrow, when you wake up

all your problems are back to stay

Jag vet en person med grym musiksmak iaf : D Nomy  - Cocain är helt nice ^^ Kanske inte man ska lyssna på om man mår dåligt men men :P Han har så gryyyyym röst helt enkelt.

You are in pain

Take your life, take your life with cocain

But I am who I am

so I do what I can, when I can

but I can't really do a damn thing

Idag har jag gjort massa tråkigt, åkt med tanterna och storhandlat och hängt tvätt och annat mysigt. Men jag har iaf köpt ett par skor! Kanske köper dom röda skorna med, får se hur jag gör. Dom var ju så billiga :P
Eh ja, kanske inte så lyckat bild men men : D



Hoppas på West coast riot i sommar, skulle vara så niiiice, får se om jag hittar någon att dra dit ;)
Borde starta en Fiona-fond så hon får råd att åka hit :P Om alla i Sverige skänker en krona så är vi ju uppe i några miljoner liksom, det räcker gott folk :)

Judas Priest - Lochness är fanimej grym med, så himla kul att vara hos mormor och hitta ny musik :P

Fake it til' you make it


Pewliser i Kinna : o

FIona vem har sagt att danmarksresan blir utan dig? ;) VI kan stanna där till nästa år typ, så mö goa människor där ^^ Får använda kamera mer nästa gång bara : D

Blir fortfarande inte riktigt klok på människor, de är underliga saker ^^

Igår var jag med Emelie på donkan och tog varsin muffins, var skyldig henne en fjärdedels muffins men snäll som jag är fick hon en heeeeel ^^ Anywho, när vi satt där å mumsade så kom det in ett par poliser, vi var helt "Ok, dom behöver väl också mat kanske" Sen kom det in ungefär åtta poliser till  :D Helt tyst blev de på donkan ^^ Visste inte ens att det fanns poliser i Kinna ^^ Poliserna satte sig i en lång rad precis bakom mig så man kände att man kanske skulle passa sig för vad man skulle säga där, men kom fram till att man borde ju inte va rädd för att lämna jacka och väska på stolen om man skulle beställa direkt :P Varför är man rädd för poliser? Man borde ju känna sig trygg.. skumt.
Men dom höll ju i alla fall upp dörren åt oss när vi gick ^^

Körde idag igen, idag med en typ praktiserande lärare så jag behövde bara betala för en halv lektion, men jag tyckte det var helt ok ändå, hon va kul ^^ Nästa gång ska jag köra i början till tätbebyggt område... OK? Vart har vi sånt i Kinna/Skene? Har jag inte redan kört där i så fall? Aja..


Nu ska jag dränka mina bekymmer i Scrubs och glass, sen drar jag ut en sväng igen :)


Hej hopp Nicklas har en..kropp? :)


Play it hard.

Eh ja, jag har inte suttit vid min dator på många dagar nu, har liksom fastnat med pappas ena laptop, så mycket smidigare, måste skaffa en själv :)
Så uppdateringar på bilddagboken å shiet har fått vänta men jag ska ta tag i de snaaaart ^^

Idag händer inte så mycket egentligen, sitter och skriver lite platsansökningar just nu och sen får jag se vad jag ska göra. Blir till att träffa Emelie ikväll i all fall, muffinsar på donkan minsann :)

Har pratat med Björn och en danmarksresa i sommar, låter helt okei faktiskt, vill ut och resa i sommar, hmm. Hoppas jag kan ta mig till FInland också, eller så får FIona ta sig hiiit ^^ Men har ju inte varit i Finland än så jag bör nog ta mig dit egentligen..

"Fifan, om du hade vart kille sååååå hade jag kunnat bli bög för din skull"

Hehe nicklas är allt bra söt ^^

Gött väder idag me, har varit ute och gått en sväng i solen med musik i lurarna, då mår man bra :)

Men oj.

Klart som fan att jag hade hört den låten innan, den är ju asgo :)


If I leave here tomorrow
Would you still remember me?
For I must be travelling on, now,
cause theres too many places Ive got to see.
But, if I stayed here with you, girl,
Things just couldnt be the same.
cause Im as free as a bird now,
And this bird you can not change.
Lord knows, I cant change.

Jag ska ut och resa i världen,  I sure am a free bird :)


Free Bird - Lynyrd Skynyrd

Free Bird - Lynyrd Skynyrd är tydligen min rocklåt, efter att ha gjort en quiz på Facebook. Tror icke jag har hört den så jag får kolla upp den om en stund.
Är riktigt glad idag, vilka nice sms jag fick igår ^^ Och en del udda sms, från folk jag inte gett mitt nummer till men ok : P
"Du är allt jag vill ha" Vem blir inte glad av sånt liksom? :)

I helgen var vi i Andreas gamla lägenhet hos killen som bor där nu och hans kompis, de va helt okei gäng :)
Ena killen fick lite för mycke att dricka dock ;) Och lite mindre hår på huvudet fick han med, skitsnyggt blev det må jag säga :)

Har egentligen inte mycket att skriva, inget liv som sagt. Men ska i alla fall ner till byn om en stund hade jag tänkt, sen får jag väl slänga in en tvätt i maskinen med så far min inte behöver klaga när han kommer hem.

Glad som sagt, det trodde jag inte för ett par veckor sen :)

Hämnden är ljuuuv <3

Hehe, kan ju inte skriva vad jag gjort för då förstörs ju allt :) Men jag tar inte hur mycket skit som helst, de gör jag inte.

Är nyduschad och iskall, känns som håren i armarna är på väg att dras ut för dom står så. Gåshud. Tuppaskinn. You name it.

Vet inte om något kul händer idag, morbror med flickvän och barn har precis kommit hem från Marocko, så dom kanske man skulle träffa och kolla på bilder. Dom ska nämligen till Kinna idag :)
Annars blir jag säkert hemma idag, kanske har något planerat men jag är inte helt hundra på att jag orkar dra ut idag, känner mig så frusen :/

En viss Josse ringde mig typ 100 ggr inatt, var tvungen att stänga av telefonen till slut, sorry men jag orkade inte prata 3 mitt i natten och sen inte kunna somna om. :)

Peace out.

New shoes, free.. skokräm?

Shoe creme? I dunno

Fick den i alla fall gratis idag! Inte för att det är så dyrt men va fan, man måste se varje liten sak som en vinst! Gick till Visko idag för att köpa skokräm till skorna jag fick igår, för det var en liten liten bit av tån på skon som var lite sliten. Så när jag väl va där vid hyllorna så kunde jag varken hitta oxblod eller bordeaux eller något som ens liknade brunrött. Så jag frågade en flicka där och hon hittade bara en tub som var öppnad kvar i lagret, så hon erbjöd sig att putsa mina skor med den. Men då jag endast hade med mig en sko för att slippa bära på så mycket så gick ju det mindre bra så hon sa att jag kunde få den istället ^^


Tog bilden med mobilkameran, blir inte bättre bilder än så här typ :/

image17

Imorgon tänkte jag leta upp en väska att köpa och eventuellt hårfärg så jag äntligen kan få ordning på skiten, mitt hår är verkligen inte vackert just nu.

I hate you, fuck you, leave me alone

Regret sits heavy in your chest
Until sometimes it gets too hard to breathe
Sometimes it just won't go away
And you start to fear, it won't ever leave
And when you think back on those times
It seems so close, just beyond your reach
The time vanishes dark smoke from your cigarette
The midnight breeze

Please stop this pain


Mm, jag sa ju att denna texten var the past, och nu får det fanimej hållas så också. Blir så trött när människor ljuger ihop allt till sin fördel, även de gånger då de bara kunde hållit tyst och inte sagt något istället.

Vänner? Yeah right..

No regrets for me, jag tänker bara glömma allt som varit och tänka framåt nu, för vem hjälper det att jag mår dåligt? Inte mig i all fall, och det är mig jag ska tänka på hädanefter.
 Skit i andra och sköt dig själv helt enkelt, för världen är så fucked up idag att det inte längre lönar sig att göra något för någon annan.

Booze.

Man kan ha roligt utan sprit, men det är dumt att chansa.

Körskolan idag, sen med Emelie på bilbesiktning och sen till mormor och fick ett par skor.

And that's that.

Riktigt nice skor btw :)

Boys are stupid, throw rocks at them.

Häng mänskligheten

Thank you come again.

Vad trött jag äääär på folk, och på mig själv att jag tål allt. Jag vill ha en riktig jävla melt down och lösa allting.
Har i alla fall hittat en del intressanta jobb som jag tänker söka, mest i Göteborg och Borås.
Hade jag haft sjävlförtroende nog hade jag börjat jobba i ett annat land, för att komma ifrån allt och starta mig ett nytt liv. Finns det någon som inte ångrar något de gjort i livet? Tror icke det.

Satt med Fiona i cam och med mic idag, heh lite akward men ok : D

Orka att bloggen cpade, skrev iaf att jag gick upp 6 imorse och stöttade bror inför hans APU.

Drack också för gammal grädde så min mage har velat vända på sig hela dagen. Gott verkligen..

RSS 2.0