Här blir inga altaner byggda

Sitter och äter chokladpudding med min laptop i knät, härligt värre.
Jag kom upp i över 2300 kalorier igår! Gjorde ett test som sa att jag behöver ungefär 1500 kalorier om dagen för att behålla vikten i och med att jag inte rör mig något och så. Borde ju gå upp i vikt om jag äter 800 extra än jag behöver? Kanske inte brukar äta 2300 om dagen men i alla fall 2000 så något här är ju skumt.

Skickade en ansökan om ett jobb i Jonsered idag, vet inte helt vart det ligger men det löser sig om jag får jobbet, lät faktikst helt kul.

Inga altaner ne, jävla liknelse må jag säga men ok, nu vet jag i alla fall.

Köra med bilskolan imorgon, ska backa och parkera och vända :/ Inge kul men det går väl bra.

All I want is you will you be my bride? Take me by the hand and stand by my side.

1559 kalorier på 4 timmar

Jag undrar hur jag lyckas? : D

Jag har ätit ett mellanmål till:
Glass                        123 kcal
38g Knäckebröd     123 kcal
20g Smör                 136 kcal
73g Brieost              278 kcal
1dl Apelsinjuice      50 kcal


Har fastnat på knäckebröd nu, det är ju underbart! Och brieost till det, gott gott gott. Men vet inte om jag hellre bör äta vanligt bröd? Har ingen aning om vad som är bäst för mig, så jag håller mig till det som är gott för tillfället.
Är alltså uppe i 1559 kalorier just nu, till middag ska det bli potatismos och något köttaktigt och senare till kvällen tänkte jag äta mig lite nudlar.
Sedan blir det nog en kaffepaus där emellan med kakor som tillbehör.
Känns som jag kommer hamna upp mot 2500 kalorier. Brukar inte äta paj om dagarna så det kan man ju dra bort, och det är bara det sista som jag börjat med nudlar på kvällen,  men annars äter jag ungefär såhär.

Har alltid varit underviktig så jag har lärt mig att leva med det och som någon skrev i kommentaren i förra inlägget bör jag nog träna för att bli lite större. Tyvärr är jag en mycket lat människa nu för tiden, men innan då jag spelade mycket basket så gick jag inte upp något vidare ändå. Men ska börja gå ut och gå lite i alla fall för att må bättre.


Och har ni inte sett filmen Juno än så gör det, gillade Ellen Page redan innan men nu älskar jag henne ^^

Jag ska upp i vikt

Jag och mor började räkna kalorier idag, bara lite för skojs skull. Jag är uppe i 850 just nu och jag behöver äta 1500 om dagen så mitt mål är 1700 ungefär. VIlket innebär att jag behöver 850 till? Låter inte som några problem direkt, kommer ju lätt gå över 1700 idag och det betyder ju att jag borde gå upp i vikt men gör det inte ändå?
Sån skit suger.
Men jag ska räkna hur mycket jag äter på en dag och sen lägga till lite extra helt enkelt.
Skitjobbigt att räkna ut alla kalorier bara, förstår inte hur folk kan hålla på med sånt här hela dagarna. Tog mig en kvart att räkna ut hur mycket frukost jag åt, då hinner man ju bli hungrig igen menar ja.
Såå det här får vara en vecka ungefär.

Till frukost åt jag:
10g Oboy                  38 kcal
2dl Mjölk                   120 kcal
23g Knäckebröd     75 kcal
11g Smör                 70 kcal
24g Ost                     95 kcal

Sedan lite mellanmål:
95g Persikopaj        285 kcal
0,75dl Vaniljsås       90 kcal
1,5dl Apelsinjuice    75 kcal

Sen åt jag en vitamin som tydligen var på 1,1 kcal och det är ju icke till att förglömma!

Jag har ju inte ätit direkt mycke ändå men är ändå uppe i 850 vilket får mig lite fundersam att jag har räknat fel, men jag har ju räknat apnoga så.

Såg att om jag äter en chipspåse så har jag fått i mig 1500 kcal vilket är vad jag behöver på en dag. Jag som lätt drar i mig en påse på en dag, förklara varför jag inte går upp i vikt?

På Aftonbladet står det att man behöver äta 7000 kcal för att gå upp ett kilo.. va fan?
Jag måste äta asmö mat helt plötsligt.
Äter jag en chipspåse om dagen i en vecka så får jag i mig 10500 extra kalorier, vilket betyder att jag går upp 1½ kilo?
Hmm...
Chips är ju iofs inte nyttigt, får banka i mig 7000 extra kalorier på annat sätt.



Jag behöver gå upp några kilo..

Kan det bli bättre?



Mott the hoople - All the young dudes <3

Schmörgåstårrrrrta

Nam, den blev ju helt god tårtan, och schnygg som fasen. Orkar inte gå efter kameran och lägga upp bilder meeeen så kan det vara ibland.

Blogg är så jävla bra för minnet, läste precis min egen och såg att min MP3-spelare flippade ju i förrgår, iförrgår, i förr går, hur fan stavas det egentligen? Anywho, bra som sagt för jag fick den fixad idag, nästan.

Blev skallad igår när jag och Ancan dansade jitterbugg, typ tack tack mitt kindben mår braaa, knastrar lite bara när petar på de. Sånt händer. Och fötter.

Idag backade jag SKITRAKT rätt in i en parkeringsruta. DE NI!
Handikappade jag lyckas då och då.

Nu ska jag snart iväg igen, bara en dusch och äta lite och sminka sig lite. Helt onödigt för jag har ju kvar sminket från igår så egentligen borde jag ju bara äta och sen åka. Men vill man va fin får man lida pin vilket är lika med att man måste släpa aset till duschen och sedan tillbaka hit igen nedfrysen. Nåja, vi har ju rent vatten i alla fall.

Nu orkade jag inte skriva mera.

Pie pie.

Bara för att vi är så jävla snygga.



Mina grymma nya suparbrillor och Ancan i sina!

Dåliga människor.

Män(n) i skor.
Cp.

Idag fick jag hem godis att provsmaka och som tack för hjälpen fick jag en godispåse. Vill hellre vara chipssmakare känns det som.
Var på teori igår, jag fick första frågan och dessutom flest frågor av alla. Sen glodde läraren åt mitt håll hela tiden när han pratade. Tror jag klarar min teori utan de här lektionerna. Jag är mobbad.
Sen flippade min MP3-spelare idag, tydligen var det fel på min firmware. jag formaterade skiten. Det funkade inte. Gick in på deras hemsida för att försöka ladda ner nytt firmware. Länken funkade inte.
KUL KLART.
Sen är säkert min telefon sönder för det kan ju inte vara så att det är så svårt för en viss person att plocka upp telefonen och ge mig ett besked om helgen? Nejnej.

Men jag är inte bitter.


Imorgon blir det smörgåstårtebakning och drinkar. It's gonna be a good day :)

Sten..

Hittade en nice låt för några dagar sen ^^
Helt mobbad text : D
Och ignorera att det är Sims som video..

Bad Religion - I love my computer
http://youtube.com/watch?v=rBK3zME1aqk

Denna är chill (:
Animals - House of the rising sun
http://youtube.com/watch?v=pRV9QCXLtHQ


Denna måste ses (: Speciellt Emo Style är underbar ^^ Eller the glorious pile-on ^__^
Sick of it all - Step down
http://youtube.com/watch?v=6RkyxNa2W9o

Vart tar dagarna vägen?

Jag är en lat människa, och när jag får för mycket att göra så kortsluts min hjärna och jag hamnar i någon slags vaken koma. Kan hamna att sitta i en stol i 10 minuter och bara titta in i väggen, men det är ju mer mitt problem än någon annans.

Bilskola idag, vi backade i korsningar med snö. Och sakta ska det gå.. saaakta. Och helst inte backa i vågor. Nåja det gick rätt bra, men mindre bra där snön hade samlat sig. För när man skulle köra över det så var man tvungen att gasa lite extra, och när man kommit över guppet så åkte ju bilen iväg med ett språng, och då fick man snabbt ner med kopplingen så inte bilen for åt helvete. Snö är skit, i alla fall i Mars. Bra humor har flickan jag kör med i alla fall.

Sen jobba lite på kvällen, pengar is nice.
På tal om jobba fick jag brev från arbetsförmedlingen idag, dom vill träffa mig 19 mars. Hjälp orka. Jag skaffar nog jobb bättre utan dom, möten gör mig bara nervös.

Träffa Björn imorgon och sedan lite teorilektion på eftermiddagen och sen direkt och jobba.

På onsdag blir det ansiktsmask och hårinpackning och massa mys med mig själv ^___^
Ok, det lät fel men ok.

Synd att vi inte har badkar :/

Varför är jag så bra?

Självklart klarade jag mitt prov. Självklart fick jag alla rätt. Självklart är jag bäst.

Jävla tur med frågorna jag hade! ._.

Har klippt mig med, jag ser.. konstig ut. Lugg är helt okei men just nu påminner mitt hår om ett fågelbo.

Min huvudvärk plågar mig dock, helt plötsligt blir det glitter framför ögonen och jag blir blind för en stund, känns inte helt bra om jag ska vara ärlig.


Var i Göteborg med Ancan igår, vi var med om vårt första falska bombhot, oj oj oj vad spännande det var att inte komma hem för dom spärrat av centralen.
Ifs inte mitt första, mitt första var när jag gick på dagis och någon hade ringt och sagt att det var en bomb i Lyckeskolan så vi var tvungna att gå hem för dagen. Jag blev överlycklig.

Nu ska jag lägga upp lite bilder på Bilddagboken och sen läga mig och lyssna musik och förhopningsvis somna och glömma att jag har ont i huvudet.

http://imekakka.bilddagboken.se



Jag pluggar..

.. och pluggar och pluggar.

JÄVLA CPPROV.

Klarar jag det inte imorrn efter allt mitt slit så hänger jag mig, alternativt super ner mig i bilen på väg hem.
Måste åka och hämta min kamera i dagarna med, har inte hunnit.
Har körtid och klippning på onsdag, vet inte hur jag ska klippa mig än, måste börja fundera över det.

Orkar inte sätta mig in i att skriva något långt nu.

Och hade blivit jävligt nöjd om en viss person bara kunde ta sig tid att skriva HEJ till mig. Seriöst, det hade räckt.


FIck både godis och läppglans med posten idag.. känns lite skumt men men, var ju tydligen fler som fick de så.

Trött.

Hmm

Jag hade en bra dag igår med, och till och med idag, tills jag satte på min mobil igen.. Då kände jag bara njaaaaeh och stängde av den igen.

Hjälpte grannen Greta idag, eller försökte i alla fall, hon har problem med textningen på svenska program, den man kan få genom att flippa in 199 på texttv. Den hoppar och har sig, någon som har lösningen?
Greta är inte så ung längre men attans vad hon är pigg ändå, grymt rolig tant : D
Och alldeles för snäll, vi får FORTFARANDE godis när vi går dit, fast jag i år försvinner från tonåringars problem. FIck pengar med och det känns bara fel, jag gick ju inte dit för att få pengar right?

Och kul att alla sms jag fått under de dagar jag haft mobilen avstängd står på samma datum och klockslag, tvivlar på att jag fick alla sms samtidigt som jag satte på mobilen.

Är innerst inne SÅ JÄVLA FÖRBANNAD, men jag tänker ta det lugnt och se vad det blir av med allt.

Och några låtar jag aldrig tröttnar på:

Led Zeppelin - Stairway to heaven
Guano Apes - Candy love
Animals - House of the rising sun
Metallica - Nothing else matters
P.D.SS Totenkopf - The second advent of the black cross
Fakkah - Fotbollsplan
Pipex - Plitigt plyte
Gary Jules - Mad World
JESUS! - Awesome god (shitty version) <- Ok, jag vet cp men ok.
Johnny Cash - Hurt
Ultima Thule - Havets vargar
Streetlight Manifesto - A moment of silence
Guano Apes - Underwear
The Distillers - Dismantle me
The Shins - When you notice the stripes
Cindy Lauper - Girls just wanna have fun
Slagsmålsklubben - Kasta Sten
Brooklyn Bounce - Sex Bass & Rock n Roll
2 Unlimited - No Limit
The Kovenant - New World Order
Less than Jake - The science of selling yourself short
Little Eva - The locomotion
Metallica - Whiskey in the jar
Metallica - Fuel
Turbonegro - Fuck the world
Karolinerna - Värmlandsvisan
Kent - Dom andra

Hmm, allt jag kunde komma på just nu, den här listan är mer för mig själv, men roar det er så läs på och tanka ner bara. Eller köpa menar jag ju såklart 8-)

Ok, ok allt är bra ok? Ok.

Skriver man ett ord för många gånger försvinner typ betydelsen, jag blir osäker på stavningen och sånt. Men "ok" är ju svårt att misslyckas med.
Min körlärare tycker att jag tittar för nära bilen när jag kör, och det är sant, vad är det för jävla skit jag lärt mig? Körde med pappa idag och försökte titta längre fram, det gick ju bra men lite småjobbigt när man är van vid annat : D Men far sa att det är inte mitt fel om jag kör av vägen i svängarna, det är körlärarens :)

Var ute och strosade med mamma en stund idag med, solen va framme! Så himla skönt att vara ute och gå en stund och röra på sig. Jag har nog kondition som en 90+ har.


Och så har jag kommit fram till att vara sur/ledsen/arg/orolig gör fanimej ingen nytta, det är ju bara sig själv man gör illa på det sättet. Nej tacka vet jag knytnävar :) Och/eller granater.

Fick en liten flipp på min pojke idag igen, pff ingen skada skedd skulle jag tro, inte mer att jag mer och mer börjar bete mig som en tant Agda på 90+

SE, jag börjar bli en kärring :O

Frickin' hell, this aint good.

Min pojke är rätt bra ändå. På alla sätt och vis utom ett, men det får jag vänja mig vid helt enkelt :)

Btw mina happy days jag räknar, jag räknar detta som dag 1 !

RSS 2.0